Takuuhuolto asioissa otathan yhteyttä täyttämällä sähköisen huoltokutsumme

Huoltokutsu tästä: http://www.kodinkonetukku.fi/huoltokutsu

helkamahuolto@kodinkonetukku.fi

 

 

Huolto

Maahantuomamme Helkama – kodinkoneet valmistetaan noudattaen erittäin tarkkaa laadunvalvontaa. Kaikki laitteet on valmistettu noudattaen EU:n laitteille asetettuja normistoja, niin turvallisuuden, kuin materiaalienkin suhteen. Jos kuitenkin havaitset hankimassasi laiteessa vian / puutteen, joka johtuu laitteen valmistuksessa käytetyistä materiaaleista tai itse valmistusprosessista, on siitä reklamoitava välittömästi.

Kaikilla maahantuoduilla Helkama – kodinkoneilla on 24 kuukauden (2v.) takuu, joka kattaa em. mainitut esiin tulleet puutteet.  Laitteen virheellisestä käytöstä ( vastoin käyttöohjeistusta) johtuvat viat eivät kuulu takuun piiriin.

Kuluttajan on hyvä säilyttää ostokuitti todistuksena ostopaikasta / ostopäivästä, jolloin asioiden hoito takuu tapauksissa helpottuu huomattavasti.

Takuukäytäntö

Kaikissa Helkama- kodinkoneiden takuu tapauksissa on aina ensin otettava yhteyttä keskushuoltoomme ja tehtävä sinne asianmukainen selvitys mistä laitteesta on kyse ja mikä vika laitteesta on havaittu. Keskushuoltomme ottaa tämän jälkeen tapauksen välittömästi hoidettavakseen ja ohjeistaa paikallista huoltoliikettä jatkotoimenpiteiden suhteen. Samoin kuluttaja saa tällöin välittömän palautteen asian etenemisen suhteen.

Keskushuollon yhteystiedot:

Kuluttajaneuvonta:                   puh. 0400 290 400, klo 8.30 – 11.30 ja 12.30 – 15.00

Mikroaaltouunien takuuhuolto:

Helkama/ Kotikokki mikroaaltouunien takuutapaukset suoritetaan edelleen suoraan tuotevaihtona myyjän toimesta. Reklamaatiot tehdään edelleen osoitteesta:

http://www.kodinkonetukku.fi/takuuvaihtolomake

eli www.kodinkonetukku.fi > jälkimarkkinointi > lomakkeet > Takuuvaihtolomake ( yleinen)